Over Cultura Salutem

96C03ED8-6C9F-4564-9671-512AFFC9C5EC


Aangenaam, ik ben Jeroen van Gent (1974) gehuwd, vader van drie kinderen en woonachtig in het Zeeuwse Goes. 

Mijn carrière begon ik in de scheepvaart waar veiligheid en techniek mijn grootste drijfveren waren. In 2003 maakte ik de overstap naar een baan aan de wal, bij de kerncentrale Borssele. Het was een perfecte ontwikkelplek voor mijn fascinatie voor veiligheid en techniek.

Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring in leidinggevende en (senior) managementposities. Als manager van zowel kleine teams, als van een hele organisatie met zo’n 300 medewerkers, weet ik welke aspecten van belang zijn bij bewustwordings- of verandertrajecten. 

In de nucleaire sector is het aspect veiligheid meer van belang dan waar dan ook. De verantwoordelijkheid voor nucleaire veiligheid en de bepalende (en daarmee belangrijke) rol die medewerkers hierin spelen boeit uitermate.

Met mijn nieuwsgierigheid heb ik plezier in de zoektocht naar drijfveren, motivaties en kwaliteiten van mensen in een team. Een goede samenwerking en ontwikkeling worden gevormd door openheid, vertrouwen en het faciliteren van groei en veiligheid. Tijdens diverse opleidingen en leiderschapstrainingen kwam voor mij telkens de bevestiging dat ieder mens tot meer in staat is, dan hij of zij zelf denkt. Ik vind het daarom mooi en bijzonder om te zien hoe mensen boven zichzelf uit kunnen stijgen.  

Waar ik in geloof? Ieder mens heeft het in zich geweldig te zijn!

Jeroen van Gent

© Cultura Salutem 2018 KvK: 70875790